Trainers en coaches in het digitale tijdperk!

Veel trainers en coaches zijn zzp’ers. Ze doen al jaren hun werk met gedrevenheid en betrokkenheid bij de organisaties die hen inhuren. Die zitten vaak met hetzelfde soort vragen. Samenwerking, feedback, management development, persoonlijke effectiviteit, onderhandelingsvaardigheden, slecht nieuws boodschappen, u kent het wel: noodzakelijke en nuttige trainingen.

Maar de digitale revolutie komt er aan, en is al bezig. En er is geweldig veel onderzoek over het brein vrij gekomen. Wat betekent dat nu voor trainers en coaches? Welke ontwikkelingen gaan een rol spelen? En hoe kan je daar mee je klanten helpen? 

Het wordt hard tijd om daarover eens met elkaar over in gesprek te gaan. Juist als zzp’ers. Over het algemeen zijn dat concurrenten van elkaar, en wisselen ze te weinig uit.

Op donderdag 1 februari wil ik een bijeenkomst  gaan organiseren voor zzp-trainers en -coaches: ons vak in de toekomst, hoe vernieuwen we het? De prijs moet laag blijven. Dat betekent dat je slechts 35 euro hoeft te betalen voor de bijeenkomst, en daar komen de locatiekosten en koffie en andere verblijfskosten nog bij.

Voor mensen die niet op 1 februari kunnen zal er een tweede datum worden gevonden. De locatie zal in het midden van het land zijn. Wil je deelnemen of ken je iemand die wil deelnemer, meld dat dan via pitcher.support@hetnet.nl

Bert Overbeek is al meer dan 22 jaar trainer en coach en heeft zowel op nationaal als internationaal niveau gewerkt bij ongeveer 50 organisaties. Hij heeft verschillende train-de-trainers en coach-de-coaches gegeven. Hij geeft lezingen over werken in de digitale tijd, training/coaching en het brein, en diversiteit. Hij schreef verschillende boeken, waarvan er drie in de top 10 van Managementboek belanden. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *