Hartritmestoornissen hoeven je niet depressief te maken!

Een tijdje terug meldde ik hier dat ik een behandeling zou krijgen om mijn  hartritmestoornissen aan te pakken. Dat lijkt gelukt te zijn. Als trainer ben ik op het idee gekomen om een tweedaagse te organiseren om beter om te gaan (mentaal) met de effecten van deze vervelende kwaal. 

Hartritmestoornissen trekken een wissel op iemand. Ze zijn meestal ongevaarlijk, maar ze doen veel met je. Mensen worden er depressief van, of moeten rustig gaan zitten als ze een ritmestoornis krijgen. Je kan er flauw van vallen en het vervelendste is dat ze redelijk onvoorspelbaar zijn. Je wilt anderen er niet mee tot last zijn, maar ondertussen houden ze je erg bezig. Je werk kan er onder gaan lijden. 

Ik ga er in 2018 trainingen in geven en peil hier even behoefte. Bij mensen met hartritmestoornissen. Hoe je goed blijft functioneren, niet depressief wordt en rustig kan blijven onder ritmestoornissen. Ik weet uit eigen ervaring hoe het moet, heb met talloze alternatieve en reguliere behandelaars gesproken, heb 22 jaar trainingservaring en weet wat de effecten van ritmestoornissen zijn op je werk- en privesituatie. Mocht je mensen weten die interesse hebben om zich niet door de ritmestoornissen te laten ringeloren, wil je dit bericht dan delen. Vrijblijvend interesse via pitcher.support@hetnet.nl 

Trainer, spreker en executive coach Bert Overbeek schreef onlangs het boek ‘Diversiteit’ en werkt nu aan een boek over hartritmestoornissen. Overbeek is een toptrainer en -coach, maar heeft zelf veel te verduren gehad van 10 jaar hartritmestoornissen. In augustus werd hij met succes behandeld aan deze vervelende kwaal. Nu wil hij zijn vak benutten om anderen te helpen bij de soms zware psychische effecten van hartritmestoornissen. Zijn website: pitchersupport.jimdo.com. Zijn mailadres: pitcher.support@hetnet.nl. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *