Wie wordt de ‘Jonge Baas’ van het jaar? (Dat bepaal jij!)

Door: Bert Overbeek Gepubliceerd op 20 dec, 2011 in de rubriek HRM
Kennisbank onderwerpen: Leiderschap, Jonge Bazen

Opleiding

Boek van de week

Jongebazen geeft 1 exemplaar weg van het laatste boek van Bert Overbeek ‘Voer voor jonge bazen’ en 2 exemplaren van zijn eerste business boek ‘Heerlijk, de werkvloer op!’ Wat je er voor moet doen is het volgende: je voert een jonge manager op (jonger dan 33) waarvan jij vindt dat hij het boek verdient. Omdat hij opvalt door zijn werk. En gewoon de beste jonge baas van Nederland is. Hij ontvangt, als hij wint, dan het boek.   

Je stuurt via pitcher.support@hetnet.nl een korte beschrijving (max 500 woorden) van de jonge manager, en waarom hij het zou moeten worden. Op basis van de inzendingen maken wij een keuze en de winnaar ontvangt het boek ‘Voer voor jonge bazen’ en de titel ‘Jonge baas van het jaar’. Hij krijgt bovendien de gelegenheid om zichzelf op onze weblog te presenteren.

Het boek ‘Voer voor jonge bazen’ is te bestellen bij:  managementboek.nl, bol.com of bij uw boekhandel.

(Bert Overbeek twittert op Goeroetweets; zijn website is www.pitchersupport.com)

Uw reactie op deze bijdrage

  • Alle reacties die zich houden aan onze Code of conduct worden opgenomen.
  • Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Over Bert Overbeek en JongeBazen

IMG_4171Bert Overbeek is trainer, coach en interim manager, maar tegenwoordig kan je ook  zeggen: organisatiedokter en -innovator. Opgeleid door NS en Schouten en Nelissen, besloot Jongebazen-oprichter Bert Overbeek na 25 jaar loondienst om voor zichzelf te gaan werken.  Hij wilde zijn klanten meer op maat bedienen, de basis van zijn werk verdiepen en de kwaliteit van zijn werk vergroten en had het gevoel dat hij daarvoor onafhankelijk moest kunnen opereren.  Hij is er gelukkig van geworden. (Website met filmpje: www.pitchersupport.jimdo.com)

Redactie