JongeBazen stevig gegroeid in 2009!

Door: Bert Overbeek Gepubliceerd op 29 dec, 2009 in de rubriek Ongerubriceerd
Kennisbank onderwerpen: Creativiteit, Personal Branding

Opleiding

Boek van de week

Herschaalde kopie van IMG_5493De redactie van JongeBazen wenst u een goed 2010.  Wij hopen dat u ons in het komende jaar blijft bezoeken en raadplegen. Steeds meer bedrijven, universiteiten en hogescholen doen dat. JongeBazen biedt een kostenloze mogelijkheid om kennis te nemen van de ontwikkelingen rondom leiderschap. Het doet dat vooral door praktijksituaties te behandelen. Dat ziet de redactie als een welkome aanvulling op de alledaagse werkelijkheid van jonge én oudere leidinggevenden. De cijfers over 2009 laten zien dat dat in goede aarde valt bij onze lezers.

In 2009 bezochten 125 164 mensen JongeBazen. Dat is aanzienlijk meer dan de 89576 van vorig jaar. Een groei van 35 000 lezers is substantieel te noemen. 39,73%. Kijken we naar het aantal bladzijdes dat lezers ‘tot zich namen’, dan zien we dat er in 2009 maar liefst 218 770 pagina’s werden bekeken. Dat is 36,81% meer dan de 159.913 van 2008.

JongeBazen maakt deel uit van het ManagementSite-netwerk. www.managementsite.nl is de ‘moeder’ van een groep professionele weblogs als www.gekopklanten.nl, www.managementpro.nl, www.innovatieforganiseren.nl en www.1minutemanager.nl. Deze weblogs zijn partnerlinks. Binnen het ManagementSite-partnernetwerk was er geen weblog, waarvan zoveel pagina’s werden geraadpleegd als JongeBazen.

Onze keuze voor een open en duidelijke schrijfstijl over relevante managementproblemen lijkt zich dus te lonen. Toen we vier jaar geleden begonnen, waren er mensen die op ons neerkeken omdat we voor een schrijfstijl kozen die ‘te los’ was en te ‘weinig wetenschappelijk’. Inmiddels zijn die mensen door JongeBazen voorbij gestreefd. Dat zeggen we met enige trots. Dus blijf ons bezoeken. We zullen u niet teleurstellen.

Tags: , ,

Uw reactie op deze bijdrage

  • Alle reacties die zich houden aan onze Code of conduct worden opgenomen.
  • Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Over Bert Overbeek en JongeBazen

IMG_4171Bert Overbeek is trainer, coach en interim manager, maar tegenwoordig kan je ook  zeggen: organisatiedokter en -innovator. Opgeleid door NS en Schouten en Nelissen, besloot Jongebazen-oprichter Bert Overbeek na 25 jaar loondienst om voor zichzelf te gaan werken.  Hij wilde zijn klanten meer op maat bedienen, de basis van zijn werk verdiepen en de kwaliteit van zijn werk vergroten en had het gevoel dat hij daarvoor onafhankelijk moest kunnen opereren.  Hij is er gelukkig van geworden. (Website met filmpje: www.pitchersupport.jimdo.com)

Redactie