Online brainstorm – discussie met vakgenoten over HR-issues

Op 13 september a.s. vindt het Nationale (e-)HRM congres weer plaats. Dit congres staat in het teken van de toegevoegde waarde die HR aan de organisatie kan leveren. Tijdens het congres is er voldoende ruimte om met vakgenoten te praten en te discussieren over actuele HR-onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om voorafgaand aan dit congres in contact te komen met vak- en branchegenoten via een online discussie die plaatsvindt op 29 en 31 augustus aanstaande.

29 Augustus is bedoeld om HR-professionals met elkaar te laten debatteren over actuele HR-onderwerpen, zoals het opleidingsniveau, de HR-instrumenten die hun werkzaamheden dagelijks ondersteunen en andere actuele onderwerpen.
Op 31 augustus wordt er een soortgelijke discussie georganiseerd voor directie- en MT-leden, managers en leveranciers. Wat verwacht een CEO van HR als strategisch partner? En hoe kan HR optimaal worden ingezet in het e-tijdperk?

Voor meer informatie over de online discussie kunt u contact opnemen met Anouk van Gool via 030-2914121 of met Lisette Martens op 030-2914147.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *