Lastige opdrachtgevers blok aan het been? Lees dan dit!

Deze week  (16 september) doet JB-hoofdredacteur Bert Overbeek een workshop voor mensen van de NOBCO, de beroepsgroep voor coaches.  Mensen die lid zijn van de JongeBazen-groep op Linkedin weten dit al, net als mensen die onze twitteraccount  ‘Goeroetweets’ regelmatig raadplegen. Omdat de workshop een voorbode is vande training ‘Omgaan met lastige opdrachtgevers’, en geschikt is voor iedereen die met opdrachtgevers te maken heeft, hieronder wat informatie over het onderwerp. Heeft u te maken met opdrachtgevers of klanten? En wilt u de kneepjes in het vak onder de knie krijgen, zodat u ook met die ene bijzonder vervelende klant of opdrachtgever tot een prettig contact komt? Dan is deze training waarschijnlijk iets voor u.

In de training gaat u kijken wat uw kracht is en wat u daarmee het beste kunt doen in het contact met opdrachtgevers.  U zult zien dat u uw lastige opdrachtgevers zelf schept, en hoe u in balans kunt blijven in het contact met uw klanten.

Het gaat erom in een constructieve en voor jezelf plezierige en werkbare energie te blijven. En wel zo dat de opdrachtgever je ervaart als authenthiek, ontspannen en prettig om mee te werken. Een opdrachtgever is niet lastig, je beleeft hem zo.  Als je niet door je beleving heen kan kijken, is het moeilijk om je opdrachtgever echt te begrijpen.

De training is te volgen tegen de gereduceerde prijs van 225 euro per deelnemer. Deze prijs is inclusief maaltijd, koffie en locatiekosten, maar exclusief BTW.  U kunt zich opgeven via pitcher.support@hetnet.nl

Programma-onderdelen

De volgende zaken komen aan de orde:

-Wat ervaar je als lastige opdrachtgevers?

-Zes lastige opdrachtgevers, en hoe ga je er mee om?

-Waar ben je echt goed in?

-Hoe kan je dat gebruiken in het contact met lastige opdrachtgevers?

-Filosoferen, uitwisselen, netwerken en oefenen. Je zult niet stil zitten, maar bent continu in gesprek en aan de gang om deze dag tot een succes te maken voor je werkpraktijk.

-Persoonlijke feedback aan het einde van de dag.

Data, locatie, etcetera

De training zal plaatsvinden op 28 oktober.  Ook in november en december volgen er nog trainingen. De locatie is het sfeervolle stadscafé ‘De Observant’ in Amersfoort. U zult er zeker plezier aan beleven.

De training is uiteraard ook in company te geven. Daarvoor geldt een vaste prijs; geen deelnemersprijs. Bij meer dan zes deelnemers is de training uitermate goedkoop.

Interesse: pitcher.support@hetnet.nl

PS. Bert Overbeek is trainer, coach en mediator van Pitcher Support. Hij schreef de boeken ‘ Heerlijk, de werkvloer op!’  en ‘ Goeroegetwitter’. Informatie via dit mailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *