Leiderschap 2050: mooie aanbieding om jezelf bij te spijkeren!

Wil je je leiderschap bijspijkeren of ontwikkelen in deze tijden van verandering? Of je medewerkers verbeteren? Online of op anderhalve meter (in een warme omgeving of juist tijdens een winterwandeling)? Dan is er een prachtig en betaalbaar leertraject van slechts 2 sessies. Na deze sessies heb je een helder beeld van het toekomstig leiderschap.

Er komen heel wat veranderingen op ons af. Niet alleen virussen, maar ook digitalisering, inclusiviteit/diversiteit en klimaatinvloeden zullen invloed hebben op je leiderschap. Daar snel een beeld van krijgen, en kijken hoe jouw stijl daarin past: daar gaat het om in dit traject. Je kan gebruik maken van een mooie winteraanbieding met een zeer ervaren trainer en coach, die zijn sporen verdiend heeft in het vak maar ook als manager

De ‘blended learning’-voorjaarsaanbieding geldt van nu tot 21 juni 2021 en de kosten bedragen 995 euro (excl BTW); de normale prijs van het pakket bedraagt 1250 euro.

Rijkshavenmeester van de Port of Amsterdam volgde het traject en schreef op Linkedin: ‘Bij Bert Overbeek het verkort traject Switchend Leiderschap gevolgd. Inzicht in je eigen leiderschap, gekoppeld aan een ongewisse toekomst. Met zijn verfrissende inzichten en nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft mooie handvatten gekregen. Alles in een warme setting met humor.’ 

Wat zit er in dit zeer voordelige blended learning pakket?

 

 

-Een Birkman-test. Birkman meet niet alleen je kwaliteiten, maar tevens je behoeften en de oorzaken van je stressgedrag en is daardoor de absolute topper op het gebied van persoonlijkheidstesten. Het past prima in de moderne inzichten over leren en het brein. Grote opleidingsinstituten maken er over de hele wereld gebruik van.

-Een e-learning programma over modern en toekomstig leiderschap; een manier om vanuit een rustige basis jezelf en anderen te kunnen aansturen in deze woelige tijd. Waar sta jij en wat kan je doen?

-Het boek ‘De schakelaar’, dat de toekomstige leiderschapsontwikkelingen met je doorneemt en je leiderschap ertegen aan legt.

-Hoe stuur je je thuiswerkende team online aan? Hoe organiseer je dat?

-Twee coachinggesprekken met de ervaren trainer en coach Bert Overbeek van liefst 2 uur. Hierin bespreek je je Birkman rapportage en kan je alle vragen bespreken die modern leiderschap bij je oproepen. Dit gesprek kan in een wandelcoaching in de bossen bij Doorn of online (via Microsoft Teams of Zoom).

Mocht je ook vaardigheden willen oefenen, dan kan je het pakket voor een meerprijs van 300 euro verder uitbreiden met een vaardigheidssessie van 2 uur met een acteur. Dan krijg je niet twee maar drie coachingsessies.

 

Uiteraard kan je dit traject ook bestellen voor je teamleden.

Contact is op te nemen via pitcher.support@hetnet.nl

Bert Overbeek is niet zomaar de zoveelste trainer. Hij is bekend van zijn werk in talloze grote organisaties in binnen- en buitenland, waaronder Heineken, de NS, Henkel Flora Holland en verschillende energiebedrijven. Mensen kennen hem misschien ook uit de media vanwege zijn managementboeken, waarvan er liefst vier in de top 10 belandde. 

Dit zijn wat referenties over Bert:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *