Internationaal trainersgezelschap

Ik zit op dit moment in Düsseldorf. Samen met een internationaal trainersgezelschap ga ik een groot concern trainen in sales. Er zijn afvaardigingen uit Rusland, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje, Portugal en Italië. Ik zit er voor de hele Benelux. Ik maak hier melding van om te laten zien hoe dit soort dingen worden georganiseerd.

Want hoe gaat dat? Een groot bedrijf met vestigingen over de hele wereld wil een training. Het wil een betere salesaanpak en het wil dat het al personeel meegaat in de verandering, maar dat ook de eenduidigheid wordt gewaarborgd. Wat doe je dan?  

Je zoekt een trainingsbedrijf op dat trainers heeft over de hele wereld en zorgt dat je die trainers bij elkaar haalt in Düsseldorf. Daar vertel je ze wat je van ze verlangt. En dan stuur je ze weg. Maar niet zonder een goede bewaking. Je zorgt dat de belangrijkste opleidingsman in je organisatie al die landen bezoekt en de pilots regelt.

We hoeven ons in Nederland niet te schamen. Het type trainingen dat hier als modern wordt verkocht, gaven we in ons land tien jaar geleden al. Maar ondertussen zijn het op dit ogenblik precies die trainingen die populair zijn. In Nederland weten we het altijd beter. Maar hier wordt de economie bepaald…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *