GRATIS naar een college voor jonge managers?

Ben je een manager van jonger dan 35, dan moet je naar de collegereeks ‘De Jonge Manager’! Normaliter zijn wij niet zo van de reclame voor dit soort dingen, maar deze is zo relevant voor jonge bazen dat we er niet aan voorbij kunnen gaan. Jonge managers mogen de reeks niet missen.
De collegereeks is verspreid over het jaar 2008/2009 en is een product van Focus Conferences, (website: www.focusconferences.nl). Focus Conferences heeft al heel wat grote namen naar Nederland gehaald. Kotter bijvoorbeeld. Kottler. En Mintzberg.
In de reeks ‘De Jonge Manager’ passeren ook weer een aantal grote namen. We verklappen niet welke, daarvoor moet je echt even naar de site.
Jonge Bazen vindt ‘De Jonge Manager’ zo’n interessante reeks dat we besloten hebben de reeks op onze weblog te volgen. Dat doen we ludiek. Van elke lezing komt een kort verslag op Jonge Bazen. Maar dat maken wij niet; dat doet een jonge manager. En niet steeds dezelfde; ieder college een ander.
Het voordeel is dat je voor dat ene speciale college geen kaart hoeft te kopen. Die regelen wij. Maar dan moet je je wel aanmelden voor 15 oktober. Je verneemt dan zo spoedig mogelijk of je wordt uitgekozen om een gratis college uit de reeks bij te wonen. Aanmelding geschiedt via het email-adres van Pitcher Support (www.pitchersupport.nl): pitcher.support@hetnet.nl
Dus: hou je van schrijven, ben je een manager van onder de 35 en geïnteresseerd in managementlezingen van doorgewinterde deskundigen, meld je dan snel aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *