Management Site bestaat 10 jaar

Management Site (www.managementsite.nl) bestaat 10 jaar en daarmee feliciteren we de redactie onder leiding van Willem Mastenbroek en Gyuri Vergouw van harte mee. Het is een zeer bijzondere prestatie om een website te maken die zoveel bezoekers trekt.
JongeBazen is een partnerlink van Management Site, een soort dochteronderneming. De site is als het ware de moeder van onze weblog. We kunnen dan ook niet voorbijgaan aan het heugelijke feit dat de pioniers van Management Site geslaagd zijn in hun onderneming. Al jaren is Management Site een vaste waarde voor managers. Gezaghebbend, richting gevend en bepalend.
JongeBazen heeft altijd zeer goede betrekkingen onderhouden met de eigenaars van Management Site. Onze weblog heeft tegenwoordig 10 000-15 000 lezers per maand en daar heeft Management Site een niet te onderschatten aandeel in gehad. In brieven en mailings aan klanten heeft Management Site altijd melding gemaakt van onze postings en artikelen.
Mede hierdoor is JongeBazen zo’n succes geworden. Wat ons in de gelegenheid stelt om u te attenderen op het feit, dat u kostenloos lid kan worden van de JongeBazen-groepen op Hyves (www.jongebazen.hyves.nl) en Linked-in. We heten u van harte welkom en danken ManagementSite nogmaals voor hun bijdrage aan onze ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *