Win een gratis coachingsessie van een ervaren topcoach!

DSCN4652Bert Overbeek, oprichter van deze weblog, geeft in de feestmaand iets weg! Jongebazen.nl bestaat tien jaar en dat moet gevierd worden. Meer dan 1500 artikelen bereikten een publiek van ruim een half miljoen bezoekers. Dit alles vanuit het idee dat kennisdeling ons vooruit helpt en niet te duur mag zijn.

Bert geeft nu aan 3 x 1 coachingsessie weg van anderhalf uur (ter waarde van 300 euro pp) voor de meest bijzondere collega uit jullie werkomgeving. Maar let op: dat hoeft niet per se het grootste talent te zijn. Het mag ook de meest warme persoonlijkheid zijn uit je werkomgeving. Of de meest eigenaardige, de meest originele, of juist de braafste.

Het gaat echt om: de meest bijzondere. Iemand die iedereen opvalt. Die veelbesproken is. Alles wat je moet doen, is een mail sturen naar pitcher.support@hetnet.nl

Daarin schrijf je in maximaal 10 zinnen waarom juist deze collega de meest bijzondere is! Bert zal de inzendingen doorlezen en drie mensen kiezen die hem uit de verhalen het meest aanspreken. Die krijgen zijn boek ‘Mannen en/of vrouwen’. Degene die de mail hebben ingezonden krijgen een gratis coachingsessie van anderhalf uur. Dus niet de meest bijzondere mensen winnen de grootste prijs, maar degene die hun bijzonderheid hebben opgemerkt.

De inzendingen moeten voor 20 december 2016 binnen zijn. De winnende verhalen worden gepubliceerd op jongebazen.nl en de prijswinnaars zijn tegen de kerst bekend. Zodat het een kerstcadeautje is.

Met zijn toenemende rol in de media (NRC, BNR) en zijn ruime ervaring in grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland is trainer, coach en interim-manager Bert Overbeek langzamerhand een opmerkelijke verschijning geworden. (zie het filmpje op pitchersupport.jimdo.com).   

2 thoughts on “Win een gratis coachingsessie van een ervaren topcoach!”

Andre Rombouts 6 jaar ago

Geachte heer Overbeek,

Bij deze wil ik Bas Schenk voordragen.
Bas Schenk is iemand met enorm veel (mensen)kennis en zakelijke ervaring.
Mede door zijn gedrevenheid, bescheiden opstelling en zijn “poten in de klei” mentaliteit heeft hij veel bereikt in zijn leven.
Bas heeft mij een aantal jaren geleden onder zijn vleugels genomen en mij gedurende die tijd veel geleerd. Hierbij heb ik het niet alleen over zakelijke lessen maar ook over belangrijke(re) levenslessen waar ik elke dag nog profijt van heb.

Met vriendelijke groet,

Andre Rombouts

Antwoord op Andre Rombouts
Bert Overbeek 6 jaar ago

Ha Andre, Bas is toevallig ook een bekende van mij en ik herken wat je schrijft. Een fijn mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *