Ban de crisis uit je cellen!

Ontkennen dat we middenin zwaar weer zitten zou erg naiëf zijn, maar bij de pakken neerzitten en denken in allerlei doemscenario’s is het andere uiterste. Zo links en rechts om me heen neem ik diverse gedragingen waar.

Mensen die euforisch roepen dat dit enorm veel nieuwe kansen met zich mee brengt en dat we in Nederland vooral moeten blijven innoveren. Mensen die blijven verwijzen naar de Maya-kalender. Degenen die mee kunnen de nieuwe tijd in zijn degenen die samenwerken, samen leven en vrijwillig en vol overtuiging inleveren op aardse goederen. Mensen die beweren dat degenen die gegraaid hebben nu hoog en droog van hun rijkdom aan het genieten zijn en dat de maatregelen die nu genomen worden zoals altijd ten koste gaan van de gewone man. Mensen die roepen dat we naar de bliksem gaan en dat er héél zware tijden gaan komen!

Hoe ga jij ermee om? Ik heb besloten vooral kansen te willen zien; wat de toekomst ook brengt. Het maakt creativiteit los. Door alle krantenberichten in januari ging ik me rot voelen. Dat was voor mij het signaal om de crisis uit mijn cellen te bannen. Voordat je het weet ga je ernaar leven. Dan lever ik in op levenskwaliteit. Inmiddels vaar ik weer lekker in mijn levensbootje en leg bij deze en gene steiger aan. Te postitief?

1 thought on “Ban de crisis uit je cellen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *