Bungalowtje in Thailand adopteren?

Ingrid van der Straaten deed deze week haar verhaal op deze weblog. Maar ze heeft ook nog iets in de aanbieding: ‘Runs ‘N Roses is een kleine nature lodge in Zuid-Thailand. Op een van de mooiste plekken: in de bergen , omringd door watervallen, regenwoud en maar 50 km van de zee af. Samen met locale bevolking probeert Runs ‘N Roses de touristen iets van de Thaise manier van leven te laten ervaren.’  Lezen! Misschien is iets voor je!

Runs ‘N Roses is een kleine nature lodge in Zuid-Thailand. Op een van de mooiste plekken: in de bergen , omringt door watervallen, regenwoud en maar 50 km van de zee af. Samen met locale bevolking probeert Runs ‘N Roses de touristen iets van de Thaise manier van leven te laten ervaren. Gasten kunnen meedraaien in het dagelijkse leven van de mensen hier: mee naar de markt, naar school, de buurt verkennen met de locale gids.

De lodge is opgezet om geld te genereren. Niet voor de eigenaars, maar om een stichting te voorzien van geld. Deze stichting, de Thai Child Development Foundation helpt Thaise kinderen op verschillende manier om op te groeien. Door middel van beurzen, educatieve programma’s, voedselprogramma’s en een plek om te wonen voor hen die geen familie hebben om voor ze te zorgen. De stichting werkt voor 100% met vrijwilligers.  

Om een constante stroom van geld te genereren zjin gasten nodig. Meer gasten. Daarom wil Runs ‘N Roses een aantal bungalows neer zetten waar gasten in stijl kunnen wonen en leven. Bungalows met uitzicht op het regenwoud, midden in de natuur, maar niet te ver van een Thaise gemeenschap. Een plek waar Thailand beleefd en ervaren kunnen worden.

Omdat het geld dat momenteel binnenkomt gebruikt word voor de projecten van de stichting, is er niet voldoende geld om met de bouw van deze bungalows te beginnen. Daarvoor is het plan: adopteer-een-bungalow op gestart.  

Runs ‘N Roses  biedt mensen de mogelijkheid om een bungalow te adopteren voor een periode van 5 jaar. Per jaar is de bungalow uw eigendom voor 8 weken. Gedurende die 8 weken – die niet aaneengesloten opgenomen hoeven te worden – kan de eigenaar de bungalow bewonen, verhuren, onderverhuren. Runs ‘N Roses is verantwoordelijk voor het onderhoud, de inrichting en de service. 

De kosten? Een eenmalige bijdrage van 2.950 Euro.

 

Voor meer informatie: http://www.runsnroses.com/. Check de pagina ‘The Mountain’ en ‘adopt a bungalow’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *