Jonge bazen hebben veel interesses

Ik ben de eindredacteur van www.jongebazen.nl,  Bert Overbeek. Sommige jonge managers geven aan dat ze deze blog echt fantastisch vinden en dat is fijn. Anderen vinden hem goed maar missen zaken als sport en popmuziek…  

 

 

Ik ben de eindredacteur van www.jongebazen.nl,  Bert Overbeek. Sommige jonge managers geven aan dat ze deze blog echt fantastisch vinden en dat is fijn. Anderen vinden hem goed maar missen zaken als sport en popmuziek. Voor hen is het goed om te weten dat ik nog een persoonlijke blog onderhoud. http://www.pitchersupport.nl/bertoverbeek/weblog/

Overigens kunnen jullie van andere onderwerpen ook genieten wanneer je een van de rechts vermelde partner links aanklikt. Met elkaar proberen we jullie up-to-date te houden en te vermaken.

Met vriendelijke groet,

Bert Overbeek

8 thoughts on “Jonge bazen hebben veel interesses”

M. Braam 17 jaar ago

Bert,

Ik snap het niet waarom jonge bazen een sport-rubriek willen. Dit is meer vrije tijd, en die deel ik liever met mijn vriendin of met vrienden. Ik denk dat je beter zakelijke dingen kan behandelen. Het heet ook niet voor niets jonge bazen ( heeft betrekking tot werk) Jonge bazen zoals ik leren hier wel veel van; dus het is een kwalitatief goede site, en ik heb ook veel respect voor de discussies die je leid.
Zo kom je er achter wat andere mensen denken op het gebied van managen, wat hun filosofiën zijn, en niet wat de uitslag van PSV-Ajax is geworden. Als ik met een voetbalfan wil discussieren, ga ik wel naar vi.nl

Bert 17 jaar ago

Beste Mark,

Mijn persoonlijke blog is een vrije tijd-blog. http://www.jongebazen.nl  zal zakelijke onderwerpen blijven behandelen. Al ligt niet bij iedereen werk en prive zo strikt gescheiden als jij in zin 2 verwoordt. We hebben het volste respect dat voor jou de vt-bestedingen liggen op het gebied van vriendin of vrienden. We wensen je er zelfs de nodige vrolijkheid bij. Maar er zijn mensen die anders omgaan met die vrije tijd. En ook die treffen we op onze weblog.

Bert 17 jaar ago

Aanvullend: ik heb gemerkt dat veel jonge bazen ook andere interesses hebben; ondersteuning biedt mijn persoonlijke blog.

M. Braam 17 jaar ago

Dat wel, maar dan heb ik even een vraag aan jou. Is dat nou pure verveling dat die mensen hier op die site zitten? Tevens denk ik ook dat je prive en zakelijk strikt gescheiden moet houden, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn. Misschien nieuwe discussie?

M. Braam 17 jaar ago

Je zegt trouwens zelf ook dat dit een zakelijke site is, en dat ze voor sporten e.d. maar naar je persoonlijke blog moeten gaan. Maar waarom willen ze dat dan op deze site hebben? Als de jongebazen dat willen, gaan ze heus wel naar je persoonlijke blog, dus ik vind het een goede beslissing om deze site alleen te gebruiken voor zakelijke onderwerpen.

Bert 17 jaar ago

Doen we ook.

Playground 17 jaar ago

Bert,
graag zou ik jouw mening als jonge-bazen-mentaliteits-watcher willen hebben over hetvolgende. Dhr Herman Wijffels neemt komende week afscheid van de SER. Tsja, dat klinkt als een oudbollig gebeuren, maar toch intrigeerd dhr WIjffels mij. Zijn gedachtengoed is op zijn minst jong te noemen. Kijk een op klaaromtewenden.nu (of community.klaaromtewenden.nu). Hij voorspelt een wending, een grote verschuiving van het systeem. Weg van de industriele orde… op weg naar …? En dat is nu juist de vraag. Waarheen leidt de weg? Waaarheen voert ons de wending? Geef aub eens jowu visie op ‘de wending’?!

Bert Overbeek 17 jaar ago

Ik wil in deze verwijzen naar eerdere publicaties. Ik mag graag boven onze tijd gaan hangen, en er naar kijken alsof het een vreemd bedenksel is. Dat is een leuke uitgangspositie. Het maakt de dingen ook een beetje lichter.
Als je een beetje vervelend doet over deze tijd, vinden mensen dat snel doemdenken. Maar er zijn toch wel wat misstanden op aarde. Ik hou er niet van om dat weg te stoppen.
Ik denk ook wel eens, net als Wijffels, dat het systeem wat wendingen zal doormaken. Al is het alleen al omdat met het huidige autobestand de olievoorraden wel erg snel opgaan. En om te zien dat de kap van tropisch woud nogal hard gaat, hoef je geen milieudeskundige te zijn.

Maar ja, Elseviers liet ons onlangs zien dat het nu ook wel weer meevalt met de toestand van de wereld. Optimistisch geluid. Leuk als tegenwicht. Kijken we historisch, dan moet toch worden vastgesteld, denk ik, dat geen systeem ‘eeuwig’ is. Dat zal ook wel voor ons gelden. En ik verbeeld me dat het soms afbrokkelt…

En playground, laat ons even weten wie je bent. Ik lees het wel (-:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *