Verkort trainingstraject ‘Toekomstig leiderschap’ (aanbieding van ervaren trainer)

Wil je je leiderschap bijspijkeren of ontwikkelen in deze tijden van verandering? Of je medewerkers verbeteren? Dan is er een prachtig en betaalbaar leertraject van slechts 2 of 3 sessies. Na deze sessies heb je een helder beeld van het toekomstig leiderschap.

Er komen heel wat veranderingen op ons af. Niet alleen virussen, maar ook digitalisering, inclusiviteit/diversiteit en klimaatinvloeden zullen invloed hebben op je leiderschap. Daar snel een beeld van krijgen, en kijken hoe jouw stijl daarin past: daar gaat het om in dit verkorte Learning & Development-traject.

Deze ‘blended learning’-aanbieding geldt van nu tot 21 december 2021 en de kosten bedragen voor 2 sessies 1095 en voor 3 sessies 1295 euro; met een Birkmantest komt daar 175 euro bij.

Klanten die het traject hebben gevolgd Een havenmeester van de Port of Amsterdam volgde het traject en schreef op Linkedin: ‘Bij Bert Overbeek het verkort traject Switchend Leiderschap gevolgd. Inzicht in je eigen leiderschap, gekoppeld aan een ongewisse toekomst. Met zijn verfrissende inzichten en nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft mooie handvatten gekregen. Alles in een warme setting met humor.’ 

Wat zit er in dit zeer voordelige blended learning pakket?

 

 

-Twee of drie coachinggesprekken met de ervaren trainer en coach Bert Overbeek van liefst 2 uur. Hierin bespreek je -indien je daarvoor gekozen hebt- de Birkman rapportage en kan je alle vragen bespreken die modern leiderschap bij je oproepen. Dit gesprek kan in een coachingsruimte, een locatie die jij uitkiest, een wandelcoaching in de bossen bij Doorn of online (via Microsoft Teams of Zoom).

-Een Birkman-test. Birkman meet niet alleen je kwaliteiten, maar tevens je behoeften en de oorzaken van je stressgedrag en is daardoor de absolute topper op het gebied van persoonlijkheidstesten. Het past prima in de moderne inzichten over leren en het brein. Grote opleidingsinstituten maken er over de hele wereld gebruik van.

-Een aanvullend en ondersteunend e-learning programma over modern en toekomstig leiderschap; een manier om vanuit een rustige basis jezelf en anderen te kunnen aansturen in deze woelige tijd. Waar sta jij en wat kan je doen?

-Het boek ‘De schakelaar’, dat de toekomstige leiderschapsontwikkelingen met je doorneemt en je leiderschap ertegen aan legt.

-Hoe stuur je je thuiswerkende team online aan? Hoe organiseer je dat?

Mocht je ook vaardigheden willen oefenen, dan kan je het pakket voor een meerprijs van 300 euro verder uitbreiden met een vaardigheidssessie van 2 uur met een acteur. Dan krijg je een extra coachingsessie.

 

Uiteraard kan je dit traject ook bestellen voor je teamleden of voor een heel team.

Contact is op te nemen via pitcher.support@hetnet.nl

Bert Overbeek (pitcher.support@hetnet.nl)  is niet zomaar de zoveelste trainer. Hij is bekend van zijn werk in talloze grote organisaties in binnen- en buitenland, waaronder Heineken, de NS, Henkel Flora Holland en verschillende energiebedrijven. Mensen kennen hem misschien ook uit de media vanwege zijn managementboeken, waarvan er liefst vier in de top 10 belandde. 

Dit zijn wat referenties over Bert:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *