Verkort trainingstraject 'Toekomstig leiderschap' (aanbieding van ervaren trainer)

Wil je je leiderschap bijspijkeren of ontwikkelen in deze tijden van verandering? Of je medewerkers verbeteren? Dan is er een prachtig en betaalbaar leertraject van slechts 2 of 3 sessies. Na deze sessies heb je een helder beeld van het toekomstig leiderschap.

Er komen heel wat veranderingen op ons af. Niet alleen virussen, maar ook digitalisering, inclusiviteit/diversiteit en klimaatinvloeden zullen invloed hebben op je leiderschap. Daar snel een beeld van krijgen, en kijken hoe jouw stijl daarin past: daar gaat het om in dit verkorte Learning & Development-traject.

Deze 'blended learning'-aanbieding geldt van nu tot 21 december 2021 en de kosten bedragen voor 2 sessies 1095 en voor 3 sessies 1295 euro; met een Birkmantest komt daar 175 euro bij.

Klanten die het traject hebben gevolgd Een havenmeester van de Port of Amsterdam volgde het traject en schreef op Linkedin: 'Bij Bert Overbeek het verkort traject Switchend Leiderschap gevolgd. Inzicht in je eigen leiderschap, gekoppeld aan een ongewisse toekomst. Met zijn verfrissende inzichten en nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft mooie handvatten gekregen. Alles in een warme setting met humor.' 

Wat zit er in dit zeer voordelige blended learning pakket?

 

 

-Twee of drie coachinggesprekken met de ervaren trainer en coach Bert Overbeek van liefst 2 uur. Hierin bespreek je -indien je daarvoor gekozen hebt- de Birkman rapportage en kan je alle vragen bespreken die modern leiderschap bij je oproepen. Dit gesprek kan in een coachingsruimte, een locatie die jij uitkiest, een wandelcoaching in de bossen bij Doorn of online (via Microsoft Teams of Zoom).

-Een Birkman-test. Birkman meet niet alleen je kwaliteiten, maar tevens je behoeften en de oorzaken van je stressgedrag en is daardoor de absolute topper op het gebied van persoonlijkheidstesten. Het past prima in de moderne inzichten over leren en het brein. Grote opleidingsinstituten maken er over de hele wereld gebruik van.

-Een aanvullend en ondersteunend e-learning programma over modern en toekomstig leiderschap; een manier om vanuit een rustige basis jezelf en anderen te kunnen aansturen in deze woelige tijd. Waar sta jij en wat kan je doen?

-Het boek 'De schakelaar', dat de toekomstige leiderschapsontwikkelingen met je doorneemt en je leiderschap ertegen aan legt.

-Hoe stuur je je thuiswerkende team online aan? Hoe organiseer je dat?

Mocht je ook vaardigheden willen oefenen, dan kan je het pakket voor een meerprijs van 300 euro verder uitbreiden met een vaardigheidssessie van 2 uur met een acteur. Dan krijg je een extra coachingsessie.

 

Uiteraard kan je dit traject ook bestellen voor je teamleden of voor een heel team.

Contact is op te nemen via pitcher.support@hetnet.nl

Bert Overbeek (pitcher.support@hetnet.nl)  is niet zomaar de zoveelste trainer. Hij is bekend van zijn werk in talloze grote organisaties in binnen- en buitenland, waaronder Heineken, de NS, Henkel Flora Holland en verschillende energiebedrijven. Mensen kennen hem misschien ook uit de media vanwege zijn managementboeken, waarvan er liefst vier in de top 10 belandde. 

Dit zijn wat referenties over Bert:

  • Suzanne Vromen

    Suzanne Vromen

    Operational Excellence | Motivating people | Change leader

    6 oktober 2019, Bert was een klant van Suzanne

    Bert heeft mij geholpen om de samenwerking binnen en met één van mijn teams sterk te verbeteren. Bert geeft persoonlijke aandacht en betrekt alle teamleden bij het proces. Hierdoor begrijpen we als team elkaar nu veel beter. We hebben hierdoor de eerste stappen kunnen zetten om van uitvoering tot management weer te voelen dat we echt één team zijn. De kracht van Bert zit 'm in de vertaling van zijn scherpe analyses naar begrijpelijke taal voor alle betrokkenen. Hij weet de goede balans te vinden dus aandacht besteden aan de frustraties uit het verleden en de focus houden op het heden en de toekomst. Ik zou hem zeker aanbevelen voor de begeleiding van verandertrajecten en voor persoonlijke coaching. Minder weergeven
  • Margreet Spijker

    Margreet Spijker

    Journalist, gespreksleider, interviewer, dagvoorzitter en presentatie coach.

    21 februari 2019, Bert heeft met Margreet samengewerkt in dezelfde groep

    Bert is een zeer vaardige trainer. We vormen bij LTO een duo in sessies over Omgaan met de Media en Persoonlijke Performance. We bleken al snel goed op elkaar afgestemd. Hij kan op het juiste moment de leerdoelen onderstrepen, houdt de structuur scherp in de gaten en bouwt de juiste sfeer om de cursisten de energie te geven om het beste uit zichzelf te halen. Bert heeft veel ervaring en kennis en wat hem onderscheidt is dat hij met recht durft te vertrouwen op zijn intuitie. Open Minded. Heel fijn om mee samen te werken. Minder weergeven
  • Marjolein van der Aar

    Marjolein van der Aar

    Innovator & Ondernemer in Digitale Media

    19 februari 2017, Marjolein was een klant van Bert

    Ik heb ontzettend veel gehad aan de training/coaching van Bert. Hij wist mij elke keer nieuwe inzichten te geven in situaties die ik tijdens mijn werk als beginnend leidinggevende tegenkom. Hij werkt met verschillende coachingsmethodes en praktijkvoorbeelden, waarmee hij ad hoc de technieken uitkiest die hij geschikt vindt voor de situatie en altijd tot de kern weet te komen. Daaraan merkte ik dat hij zeer ervaren en deskundig is. Ik beveel Bert aan iedereen aan! Minder weergeven
    • Jerome Hermans

      Jerome Hermans

      Director - Sales Development at Kramp

      21 januari 2009, Jerome was een klant van Bert

      Bert is a very enthusiastic and highly energetic management coach. He helped me considerably in my career start as manager by combining both theoretical as emperical perspectives. His positive and confrontational approach is refreshing and recommendable for young managers.
    • Willem Mastenbroek

      Willem Mastenbroek

      Chief editor ManagementSite

      21 januari 2009, Willem heeft met Bert samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven

      Bert is pragmatisch en gericht op resultaat, met goede antennes voor wat er echt aan de hand is. Onbevangen en direct! En je kan nog met hem lachen ook!
    • Willem E.A.J. Scheepers

      Willem E.A.J. Scheepers

      Organisatie Ontwikkelaar, Adviseur, Docent, Auteur Human Resources en Robotica Management bij DAMIES

      29 april 2008, Willem E.A.J. heeft met Bert samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven

      Je zou het niet zeggen van Bert, maar zo Jong is hij toch echt niet meer .... Bert is een humoristisch schrijver, 1-tje die zijn doelgroep weet te vinden. Hij heeft daarbij ook nog eens zoveel inspiratie dat zelfs 1 blog nog te weinig is voor hem ;-) Keep on the good work Bert!
    • Han Botterhuis

      Han Botterhuis

      Regional Manager Europe at INCOTEC

      26 december 2007, Bert was een klant van Han

      Bert is a very professional interim coach and manager who can help your team or collegues improve their skills on a wide area. Bert is capable of reaching people in a very short time period in the center of their being. By doing this also in group meetings ( without hurting the person involved) he is capable of improving the team spirit by showing the weak spots of each group member. This makes that he is an unique coach which efforts will last longer than the meetings itself because he is building structure instead of spreading his word. Minder weergeven
  • Erik Duim

    Erik Duim

    Algemeen Directeur DNWG (tot 2018)

    11 mei 2016, Erik was een klant van Bert

    Bert Overbeek is een zeer veelzijdige trainer en coach. Vanaf 2013 heeft Bert onze organisatie bijgestaan in een aantal zeer belangrijke projecten. Eerst in een veranderingstraject waarbij twee managementteams samengevoegd moesten worden. Later ook in een groot MD traject en een ingrijpend change traject waarbij met name cultuurverandering belangrijk was. Bert heeft een mooie open stijl. Hij weet op ieder niveau van een organisatie mensen te bereiken en te motiveren. Dank voor deze hele prettige en succesvolle samenwerking! Minder weergeven
  • Michel de Wit MSc

    Michel de Wit MSc

    Managing Director at Hortilux Schréder

    8 januari 2013, Michel heeft met Bert samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven

    Bert is a professional (personal) coach and trainer. With his broad and diversed experience, he brings in a lot of both theoretical as well as practical information and advices. He truly understands what's going on between people and knows how to confronte people with the truth. He dares to dive into a process and quickly understands what is relevant. By confronting and coaching he's able to take you to a next step. Always honest! Minder weergeven
  • Arianne Kuulkers

    Arianne Kuulkers

    Poundwise Financial Coaching | Join our team!

    23 maart 2012, Arianne was een klant van Bert

    Ik heb Bert als een zeer fijne en enthousiaste trainer/personal coach ervaren. Hij heeft een hoog empatisch vermogen en kan mensen met eenvoudige, maar creatieve ideeen tot nieuwe inzichten doen komen. Bert werkt op een inspirerende en humoristische wijze.
  • Marcel van Wijk

    Marcel van Wijk

    Partner at Synnervate - the Changemakers

    12 november 2009, Marcel heeft met Bert samengewerkt, maar voor verschillende bedrijven

    In je persoonlijke ontwikkeling zowel op zakelijk gebied als prive, heb je af en toe iemand nodig die jou de juiste feedback geeft en de juiste vragen stelt om weer een stap te maken in je ontwikkeling. Iemand die weet waar je vast zit en die genoeg ervaring heeft om je die tools aan te reiken die je nodig hebt om verder te komen. Bert heeft me hier perfect bij geholpen. Door zijn openhartige opstelling, ervaring, wijsheid en objectiviteit heeft hij mij de tools aangereikt om weer een stap te zetten in mijn ontwikkeling. Bert is daarnaast een fijn persoon om mee te sparren en kan zaken in perspectief plaatsen zowel op zakelijk gebied als zeker ook op prive vlak! Een ideale coach voor elk moment in je carriere. Minder weergeven

 

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>