Vaardigheden voor managers en medewerkers…check dit!

Sommige trainers zien vaardigheidstrainingen als een eerste stap in hun carrière. Als ze wat langer trainer zijn willen ze het vaak loslaten. Terwijl vaardigheidstrainingen het meeste effect hebben op samenwerking en gedragsverandering. Kleine veranderingen in het gedrag leiden immers tot grote resultaten. Handig in een tijd van digitalisering, duurzaamheid en diversiteit.

 

Vandaar dat coach/actrice Karin Six en trainer/coach Bert Overbeek, zich erin hebben gespecialiseerd.  In meer dan 25 jaar. Voor hen is vaardigheidstraining heel wat meer dan ‘een eerste stap in een trainingscarrière’. Het gaat immers om de deelnemer en zijn leerproces. En die heeft veel baat bij oefening van praktijkcases, het delen daarvan met mededeelnemers en reflectie. En laten we niet vergeten dat vaardigheden een afspiegeling zijn van houding, ontwikkelbaarheid, kennis en leervermogen. 

 

Of het nu gaat om directieleden, bestuursleden of operationele medewerkers, altijd weer geven deelnemers aan dat er winst wordt geboekt door de vaardigheidstrainingen van Karin en Bert. En dat is heel fijn, omdat ze ook nog eens deskundig zijn op het gebied van de uitdagingen van onze tijd en de naaste toekomst. (Lees bijvoorbeeld Bert’s boek ‘De schakelaar’)

 

In hun portfolio zitten

  • leiderschapsvaardigheden voor managers,
  • klantgerichtheidsvaardigheden voor managers en medewerkers,
  • samenwerkingstrainingen voor teams.
  • train de trainer en train de coach-trajecten

Alles is zowel on the job, online als op locatie uit te voeren.

Voor vrijblijvende informatie kunt u Karin en Bert bereiken via

pitcher.support@hetnet.nl

Karin Six en Bert Overbeek zijn ook bekend van de teamtrainingen en conflictpreventietraining ‘Betere samenwerking, minder gedoe’. Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich ook hierover laten informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *