Beter samenwerken, minder gedoe

Wat iedere manager wil, is een prettig samenwerkend, goed presterend team met ‘happy faces’. Gelukkig is dit te realiseren. Als trainer en teamcoach heb ik regelmatig te maken met conflicten in teams. Vaak is dit ‘reparatiewerk’. Helaas voor opdrachtgevers is er dan al veel kostbaar leed geleden, meestal tot het tienvoudige van wat een preventief traject kost.

Vandaar dat ik samen met Karin Six de teamtraining ‘Beter samenwerken, minder gedoe’ heb ontwikkeld. Na deze training zijn teamleden ertoe in staat om verschillen van mening met elkaar constructief aan te pakken. Ze herkennen dan tijdig een conflictkiem en pakken deze preventief aan.

De feedback van klanten is uiterst positief. Om daar een beeld van te krijgen, kan je de Linkedin-account van mij (Bert Overbeek, Pitcher Support) checken.

Als je interesse hebt en meer info wil, kan je een mail sturen naar pitcher.support@hetnet.nl

Organisatiecoach en -trainer Bert Overbeek schreef een aantal top 10 managementboeken, waaronder ‘Het Flitsbrein’ dat handelt over het brein en intuïtie. Recent verscheen van zijn hand ‘De schakelaar’ waarin hij het leiderschap van de toekomst bespreekt. Tot grote tevredenheid van klanten is de combinatie met coach/actrice Karin Six een effectieve toevoeging aan het werk van Bert (bert_overbeek@hotmail.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *