Ik ga echt niet bij hem zitten!

Jaap werkt al bijna 40 jaar voor het bedrijf. Begonnen in de productie en de laatste 25 jaar op de administratie. Jaap is een aardige vent, maar wel een beetje een aparte. Hij kan soms wat lomp zijn namelijk. En hij ruikt niet altijd even fris. Hij heeft een eigen kantoortje. Dat is in de loop der jaren zo gegroeid, want niemand wil met hem in één kantoor zitten. Maar verder een prima kerel met een gouden hart.

Ondertussen is het bedrijf behoorlijk gegroeid. Er is op dit moment zelfs te weinig ruimte voor alle nieuwe medewerkers. Daarom ligt er een plan van de directie om de kantoren opnieuw in te delen en de medewerkers efficiënter te verdelen. Aan alle afdelingshoofden de taak om dit te communiceren en organiseren.  

Margo, het nieuwe hoofd administratie, roept haar team bijeen om de nieuwe plannen te vertellen. Er zijn 2 kantoren toegewezen, dus per kantoor 3 medewerkers. “Kiezen jullie zelf maar een handige indeling” .

Daarna begint het gedoe… haar afdeling komt er maar niet uit… ze blijven maar dralen en komen niet tot een indeling. Steeds komt er weer een collega naar haar toe met de vraag of Margo zelf de indeling wil maken, met daaraan toegevoegd de opmerking hij of zij niet bij Jaap wil zitten… Margo wordt er een beetje moe van. Ze weet niet zo goed wat ze nu moet doen. Iemand een idee?     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *