Leiderschap en het WK Voetbal (4): Denkt Van Basten: ‘Er moet nog een hoop gebeuren’?

Heb je het gezien? Op het moment dat de wedstrijd Nederland-Servië en Montenegro afgeblazen werd, zag je hem bedrukt kijken en zuchten. Goed resultaat; geen euforie. Integendeel. Van Basten was niet zo blij. Al gaat hij dat natuurlijk niet vertellen. Dat doet een directie echter wel als het niet zo lekker gaat.

 Heb je het gezien? Op het moment dat de wedstrijd Nederland-Servië en Montenegro afgeblazen werd, zag je hem bedrukt kijken en zuchten. Goed resultaat; geen euforie. Integendeel.

Was Van Basten blij? Dat gaat hij natuurlijk niet vertellen. Ik denk dat hij een boel heeft gezien wat niet goed ging. Ik moest denken aan de dingen die je in bedrijven vaak ziet. Denkt een directeur de boel op de rails te hebben, blijkt het toch niet zo te zijn. Al zijn ze daar explicieter, ook in de media.

‘Er moet nog een hoop gebeuren’ leek van Basten te zeggen ‘We zijn er nog lang niet’. Ik heb nog nooit een reoganisatie meegemaakt, waarin die woorden niet een keer uit de mond van het management rolde.

Vraag is nu: heeft Van Basten zelf het gevoel dat het goed gaat komen? En jij? Heb jij het gevoel dat Nederland wereldkampioen wordt? Reageer op dit artikel met ‘ja’ of ‘nee’ en laat het ons weten. Een van de goede inzenders wint een boek. ‘De laatste minuut’ van Gyuri Vergouw. Een boek dat laat zien waarom Duitsland wereldkampioen wordt. Wij gaan voor Oranje. Jullie?

1 thought on “Leiderschap en het WK Voetbal (4): Denkt Van Basten: ‘Er moet nog een hoop gebeuren’?”

Mark 17 jaar ago

Ja, ik ga ook voor het nederlands elftal. Zo slecht zijn we niet, in vergelijking met andere landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *