Run op ‘Heerlijk, de werkvloer op!’

Van het boek ‘Heerlijk, de werkvloer op!’ zijn er binnen een dag maar liefst 200 besteld bij de uitgever en de schrijver! Veel mensen vragen of het boek nog als kerstgeschenk besteld kan worden. Dit kan, maar u moet dan snel zijn. Omdat de oplage beperkt is (500) en er tussen 12 december en 12 januari geen bestellingen worden afgeleverd. Mocht de stormloop doorgaan, dan komt er een herdruk

http://www.jongebazen.nl/md-wel-en-wee/aanbieding-boekje-over-eerste-lijns-management/

1 thought on “Run op ‘Heerlijk, de werkvloer op!’”

Wout 13 jaar ago

Dankzij de fantastische service van de uitgever had ik het boekje gisteren al in mijn bezit. Ik heb het boek in één adem uitgelezen. Alleen al om de titel zou je het kopen. Overbeek schetst recht-toe-recht-aan wat er volgens hem toe doet in leidinggeven. Een makkelijk geschreven lekker leesbaar boekje dat je snel aan iemand cadeau 'durft te doen'. Enne… als het even meezit leidt het tot zelfreflectie bij de lezer.
Puntje van kritiek …. -:) :  in de inleiding zondigt de auteur tegen zijn eigen principes door zonder enige aankondiging zijn zogenaamde IACC-acties aan te kondigen.  En wat mij betreft hadden de verwijzingen naar gangbare managementboekjes achterin het boek achterwege kunnen blijven. Dat heeft het boekje niet nodig.
Wat mij betreft een aanradertje, juist ook vanwege zijn toegankelijkheid.

Wout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *