Voordeel, maar alleen voor JongeBazen-lezers…

Er zijn mails met de vraag wanneer de training over het boek ‘Heerlijk, de werkvloer op!’ wordt georganiseerd. Dit gebeurt op 23 of 24 april. De training is bestemd voor alle middle management lagen. Later volgt ook nog een training voor hoger management.

U heeft dan de nodige bagage nodig om mensen in het proces gemotiveerd te houden. De training voorziet in uw persoonlijke onderhoud en maakt u sterker en meer ontspannen in uw stijl van leiding geven. De sfeer zal persoonlijk en informeel zijn, maar uw zakelijkheid en professionaliteit vergroten.

In de training zal aandacht worden besteed aan:

-De normen en gevoelens van uw medewerkers. Hoe gaat u daarmee om wanneer u iets van ze vraagt? Hoe buigt u eventuele weerstanden om?

-Hoe vertaalt u beleid naar de medewerker?

-Hoe legt u snelle veranderingen in beleid uit naar uw medewerker?

-Hoe vergroot u uw aanwezigheid op de werkvloer?

-Hoe vertaalt u reeële problemen bij de realisatie naar de managementlagen boven u?

-Wat zijn uw persoonlijke kwaliteiten en blokkades bij het leiding geven, en hoe kunt u deze effectief hanteren bij het leiding geven?

-Verbeteringen, huiswerk op basis van het IACC-model.

 

De training vindt plaats op 23 of 24 april 2009 in het goed bereikbare ISVW in Leusden bij Amersfoort (zie website http://www.isvw.nl/hotel/) . Kopers van het boek ‘Heerlijk, de werkvloer op!’ hebben een korting van 25 euro en betalen een bedrag van 235 euro.  Dit bedrag is inclusief koffie, ‘sweet breaks’ en een aantrekkelijke lunch.  Ook mensen die lid zijn van de JongeBazen-groep op Linked-in geldt dit voordeel. U kunt dat vandaag nog worden, via Linkedin. Anderen betalen 260 euro.

U kunt zichzelf of uw medewerker voor de training opgeven via het mailadres pitcher.support@hetnet.nl en krijgt dan van ons een bevestiging. Dit dient te gebeuren voor 1 maart 2009. Daarna geldt een hogere prijs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *