Rubriek: Agenda

Gezondheidszorg is belangrijk, maar onze vrijheden ook

Ik ben tegen het ‘corona toegangsbewijs’ en vind het nodig om dat hier op te schrijven. In mijn netwerk zitten zowel felle voorstanders van het beleid als tegenstanders. Ik heb naar beide kanten goed geluisterd en probeer dat ook zonder vooroordeel te doen.
Ik heb vrienden die de barricades op willen en die bij iedere posting over Covid heel zeker weten dat alle media en overheidsmaatregelen voortkomen uit een dieper plan om ons van onze vrijheden te beroven. Ik heb ook vrienden, die dat de grootst mogelijke onzin vinden, die echt ook heel goed en kritisch kunnen nadenken en die het beleid met evenveel passie en heftigheid verdedigen.
Ik zal mijn opvatting nog eens redelijk opschrijven, want ik ben geen fanaticus en hou van een evenwichtige benadering. Dat er een virus is, daarover bestaat geen twijfel. En dat het een gemeen virus is is ook wel duidelijk.

HRM innoveert; vizier op sociale duurzaamheid

Duurzaamheid lijkt een nieuw toverwoord. Je kunt geen zaterdagbijlage van een krant opslaan of er zijn weer nieuwe initiatieven genomen. Op 17 september dit jaar organiseren de besturen van NVP Noord en Overijssel een congres over hrm en sociale duurzaamheid. De hoogste tijd om één van de initiatiefnemers Hans Zierikzee aan de tand te voelen.

Seminar Weblogs, ‘ RSS en User Generated Content’

Tijdens het congres ‘ User generated content’, komen pioniers, experts en leveranciers aan het woord om u een helder beeld te geven van het snel veranderende medialandschap. Eindgebruikers krijgen veel meer invloed, zij bepalen wat de inhoud wordt. Hoe krijg ik een zekere invloed om mijn merk te versterken en mijn marketingcampagnes meer effect geven? Voor meer informatie en inschrijving zie
www.mediaplaza.nl/mp.php/mediaplaza/agenda/agenda.php?id=36 of bel Sandra Knops op 030 2914192.

Vacatures

Algemeen Directeur/ Gemeentesecretaris

Eindverantwoordelijk voor het functioneren van de organisatie. Bereiken van de doelstellingen. Zichtbaar en aanspreekbaar met charisma en bezieling. Bekijk alle vacatures

Advertorial

Seminar ‘Mobile Security’

Regelmatig verschijnen er berichten in de media dat bedrijfsgevoelige informatie op straat is komen te liggen of in verkeerde handen terecht komt. Heeft u zich wel eens afgevraagd of uw organisatie dit kan overkomen? Hoe goed zijn uw draadloze netwerken en mobiele devices eigenlijk beveiligd? Wilt u oneigenlijk verlies van gegevens voorkomen? Tijdens het seminar ‘Mobile Security’ op dinsdag 24 oktober a.s. kunt u zich uitgebreid laten informeren over de mogelijkheden met betrekking tot de beveiliging van uw mobiele toepassingen.

Welke thema’s kunt u tijdens het seminar verwachten?
• Wat is de stand van zaken m.b.t. beveiliging van mobiele devices?
• Wat is de stand van zaken m.b.t. beveiliging van mobiele netwerken?
• Wat zijn de huidige en toekomstige mogelijkheden?
• Wat zijn concrete, succesvolle cases op deze gebieden?
• Welke partijen in de markt kunnen mij helpen met dergelijke beveiliging?

Het seminar vindt plaats op dinsdag 24 oktober bij Media Plaza in de Jaarbeurs (Hal 6) te Utrecht. Deelname aan het seminar is kosteloos. Voor meer informatie en inschrijving kijk op www.mediaplaza.nl/seminar/security.

Seminar Drieluik Verschuiving in medialand, 18 oktober 2006 – tweede seminar: IPTV, de eerste resultaten

Internettelevisie is een nieuwe vorm van televisiekijken die een interactieve dimensie met zich meebrengt. Op 18 oktober a.s. organiseert Media Plaza het tweede seminar uit het drieluik, waarin de eerste ervaringen met interactieve- en internettelevisie (IPTV) centraal staan. Waar staan we nu met IPTV? En welke nieuwe toepassingen worden nu al ingezet? Voor meer informatie en inschrijving zie www.mediaplaza.nl/seminar/iptv2 of bel Lisette Martens op 030 2914147.

Marketing3 ‘Always On’

Marketing3, hét interactieve marketing event van het jaar, heeft als thema ‘Always On’. In een sterk veranderend medialandschap is de consument steeds meer in controle.
Hoe bereikt u op een effectieve en kostenefficiënte manier de consument die ‘Always On’ is.

Van 28 november t/m 1 december wordt u bij Media Plaza bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing, sales en communicatie. Met innovatieve praktijkcases en topsprekers (o.a. Chris Anderson, Wired).

Voor meer informatie en inschrijving: www.marketing3.nl

Marketing3 ‘Always On’

Marketing3, hét interactieve marketing event van het jaar, heeft als thema ‘Always On’. In een sterk veranderend medialandschap is de consument steeds meer in controle.
Hoe bereikt u op een effectieve en kostenefficiënte manier de consument die ‘Always On’ is.

Van 28 november t/m 1 december wordt u bij Media Plaza bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing, sales en communicatie. Met innovatieve praktijkcases en topsprekers (o.a. Chris Anderson, Wired).

Voor meer informatie en inschrijving: www.marketing3.nl

Masterclass Recruitment nieuwe stijl

Recruitment is momenteel het hete hangijzer op het gebied van HR. Met name grote- en snelgroeiende bedrijven klagen over het vinden van geschikt personeel. Toch maken zij maar weinig gebruik maken van nieuwe wervingsmethoden die hen ter beschikking staan. Wat zijn deze nieuwe vormen van recruitment? En hoe kunt u deze effectief inzetten?

In de masterclass recruitment nieuwe stijl (8, 15 en 22 november) krijgt u inzicht in de nieuwe methoden en technieken van recruitment en handvaten om deze in uw eigen wervingsbeleid in te zetten.

Interesse? Voor meer informatie en inschrijving zie www.mediaplaza.nl/seminar/recruitment

Wat te doen met mentaal verzuim

Beste leidinggevende,

Ook in 2006 is ons motto: SAMEN ONTWIKKELEN IS LEUKER!

Daarom nodigen we u en uw collega’s graag uit voor één van onze gratis ontwikkelsessies.
Onder het genot van koffie, thee en appeltaart willen we met maximaal 10 personen twee uur geconcentreerd brainstormen over de vraag:

WAT TE DOEN MET MENTAAL VERZUIM?

Data:
Voor Leidinggevenden: 13 maart, 9 mei en 11 september 15.00-17.00 u.

Meld je, zonder verplichtingen, aan via info@preventievecoaching.nl, onder vermelding van naam, organisatie/bedrijf, datum en telefoonnummer.
Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.
Je krijgt vooraf een bevestiging.

De locatie: Burgemeester Meysstraat 7, ‘s-Hertogenbosch (Empel)
Dit aanbod is gratis, maar wie zich aanmeldt en niet komt opdagen betaalt €100,-.

Vriendelijke groeten,

Helga Janssen

Online brainstorm – discussie met vakgenoten over HR-issues

Op 13 september a.s. vindt het Nationale (e-)HRM congres weer plaats. Dit congres staat in het teken van de toegevoegde waarde die HR aan de organisatie kan leveren. Tijdens het congres is er voldoende ruimte om met vakgenoten te praten en te discussieren over actuele HR-onderwerpen. Wij bieden u de mogelijkheid om voorafgaand aan dit congres in contact te komen met vak- en branchegenoten via een online discussie die plaatsvindt op 29 en 31 augustus aanstaande.

29 Augustus is bedoeld om HR-professionals met elkaar te laten debatteren over actuele HR-onderwerpen, zoals het opleidingsniveau, de HR-instrumenten die hun werkzaamheden dagelijks ondersteunen en andere actuele onderwerpen.
Op 31 augustus wordt er een soortgelijke discussie georganiseerd voor directie- en MT-leden, managers en leveranciers. Wat verwacht een CEO van HR als strategisch partner? En hoe kan HR optimaal worden ingezet in het e-tijdperk?

Voor meer informatie over de online discussie kunt u contact opnemen met Anouk van Gool via 030-2914121 of met Lisette Martens op 030-2914147.