Creativiteit in het werk; training die past bij de toekomst (ook in-company)

Vanaf 1 oktober is de training ‘Creativiteit in je werk’ te bestellen. Ook in Company. Hij is bestemd voor managers en trainers/coaches maar eigenlijk voor mensen uit iedere beroepsgroep.
De training is gebaseerd op de theorie van John Cleese en de vermaarde Amerikaanse neuro-wetenschapper Elkhonon Goldberg.
Er zal veel geoefend worden met oefeningen die het creatief denken en handelen bevorderen. Een must voor iedere leider in de nabije toekomst. En uiteraard zeer toepasbaar bij innovatie.
Zowel Cleese als Goldberg laat zien dat iedereen creativiteit kan ontwikkelen. Mensen associëren creativiteit met kunstenaars, maar dat is niet wat het is. Je kan het in elk beroepsveld toepassen en het is te leren. Het is een bepaalde manier van je brein gebruiken.

Op 2 november vindt er een training plaats in Doorn en wordt gegeven door Bert Overbeek. De kosten voor deelnemers zijn 378,00 euro (excl BTW, maar inclusief locatie en maaltijd).
Overbeek is al 28 jaar organisatietrainer en -coach, en bovendien is hij schrijver en dichter. In het totaal schreef hij 28 boeken. De kosten voor deelnemers zijn 378,00 euro (excl BTW, maar inclusief locatie en maaltijd).
Een paar onderdelen van de training:
-Het brein en creativiteit: waar zit het en hoe werkt het?
-Creativiteit bevorderende oefeningen: associatierijen, metaforen, reclametechnieken, natekenen zonder op papier te kijken, samen een muziekstuk maken, korte sketches over werksituaties, brainstormen/idee genereren
-Synesthesie: verwar je brein met zintuiglijke verwarring
-Optioneel en lineair denken
-De plaats van creativiteit bij besluitvorming
-Out of the box…maar wat is dan ‘the box’?
-Toepassing van het geleerde op de werkplek
Je kunt via een persoonlijk bericht via pitcher.support@hetnet.nl laten weten of je interesse hebt.
Bert Overbeek is nu 28 jaar team innovator, organisatietrainer en -coach. Dit deed hij voor meer dan 100 organisaties. Bedrijven, overheid, zorginstellingen, onderwijs en bestuurlijke organisaties. Overbeek vindt dat in teveel trainingen oude methodes en modellen worden gehanteerd, en dat er te weinig wordt gekeken naar de moderne tijd. (pitcher.support@hetnet.nl) Creativiteit is een mooie manier om in te spelen op de toekomst. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *