21e eeuwse ontwikkelingen vragen veel van je leiderschap!

Robots, voortschrijdende automatisering, big data, klimaatverandering en onbedwingbare virussen zullen de wereld ingrijpend veranderen in de 21eeeuw. Leiders in bedrijven, bij de overheid en in zorg en onderwijs kunnen er niet meer omheen. Ze zullen moeten leren schakelen om in de regie te kunnen blijven.  

Leiders hebben te maken met steeds meer en steeds snellere veranderingen. Hoe houd je je medewerkers in zo’n wereld positief en gezond? En hoe zorgen leiders er voor dat ze zelf gezond blijven en het overzicht bewaren? Hoe scheppen ze samen met hun mensen een sfeer van samenwerking en resultaatgerichtheid? En hoe benutten ze diversiteit en inclusion optimaal? 

Op deze vragen geeft Bert Overbeek, ervaren organisatie- trainer en -coach en tevens schrijver van een aantal top 10-boeken, antwoorden en handvatten in zijn vandaag verschenen boek ‘De schakelaar’. Als ervaren coach en trainer benoemt hij de ontwikkelingen van de moderne tijd onomwonden, en laat zien hoe je als schakelende leider in control kunt blijven in de komende decennia. Het zal zowel je gemoedsrust vergroten, als je handelingssnelheid. Bovendien geeft het nieuwe uitdagingen in je werk. Of je nu 30 bent of 60. 

Wie het boek alvast wil bestellen of een trainings- en coachingstraject, en een gesigneerd exemplaar wil ontvangen, kan zich tot de schrijver wenden. Het wordt uitgegeven bij Futuro Uitgevers (https://futurouitgevers.nl/auteurs/bert-overbeek/)

Bert Overbeek is trainer, coach en interim-manager; dit kan in het Coronatijdperk ook online. Momenteel voltooit hij zijn boek over modern leiderschap. In de zomer en het najaar komen daar trainingen over. Vier van zijn managementboeken haalden de top 5. Vrijblijvend informatie via mail pitcher.support@hetnet.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *