Kort maar kwalitatief hoogwaardig traject voor toekomstbestendig leiderschap

Wie in deze nieuwe Corona-tijden aan zijn persoonlijke ontwikkeling wil werken, of  zijn medewerkers die kans wil geven, kan gebruik maken van een mooie kerstaanbieding.  Een aanbieding die geldt vanaf nu tot 31 januari 2021, Iedereen daarna kost het pakket 1050 euro. Als je je bestelling plaatst voor 31 januari 2021 geldt de aanbieding, ook als het traject later plaatsvindt in 2021.

Rijkshavenmeester van de Port of Amsterdam volgde het traject en schreef op Linkedin: ‘Bij Bert Overbeek het verkort traject Switchend Leiderschap gevolgd. Inzicht in je eigen leiderschap, gekoppeld aan een ongewisse toekomst. Met zijn verfrissende inzichten en nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft mooie handvatten gekregen. Alles in een warme setting met humor.’ 

Voor slechts 795 euro (excl BTW) krijg je een online pakket waardoor je inzicht in modern leiderschap enorm toeneemt. Hierin leer je als leider of manager je positie te bepalen in deze voortdurend veranderende tijden van digitalisering, diversiteit, virussen en klimaatbeperkingen.

Wat zit er in dit zeer voordelige blended learning pakket?

-Een Birkman-test. Birkman meet niet alleen je kwaliteiten, maar tevens je behoeften en de oorzaken van je stressgedrag en is daardoor de absolute topper op het gebied van persoonlijkheidstesten. Het past prima in de moderne inzichten over leren en het brein. Grote opleidingsinstituten maken er over de hele wereld gebruik van.

-Een e-learning programma over modern en toekomstig leiderschap; een manier om vanuit een rustige basis jezelf en anderen te kunnen aansturen in deze woelige tijd. Waar sta jij en wat kan je doen?

-Het boek ‘De schakelaar’, dat de toekomstige leiderschapsontwikkelingen met je doorneemt en je leiderschap ertegen aan legt.

-Hoe stuur je je thuiswerkende team online aan? Hoe organiseer je dat?

-Twee coachinggesprekken met de ervaren trainer en coach Bert Overbeek van liefst 2 uur. Hierin bespreek je je Birkman rapportage en kan je alle vragen bespreken die modern leiderschap bij je oproepen. Dit gesprek kan in een wandelcoaching in de bossen bij Doorn of online (via Microsoft Teams of Zoom).

Mocht je dieper willen gaan, dan kan je het pakket voor een meerprijs van 400 euro verder uitbreiden met een vaardigheidssessie van 2 uur met een acteur. Dan krijg je niet twee maar drie coachingsessies.

Uiteraard kan je dit traject ook bestellen voor je teamleden.

Contact is op te nemen via bert_overbeek@hotmail.com

Bert Overbeek is niet zomaar de zoveelste trainer. Hij is bekend van zijn werk in talloze grote organisaties in binnen- en buitenland, waaronder Heineken, de NS, Henkel Flora Holland en verschillende energiebedrijven. Mensen kennen hem misschien ook uit de media vanwege zijn managementboeken, waarvan er liefst vier in de top 10 belandde. 

Dit zijn wat referenties ove Bert van Linkedin:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *