Je ontwikkelen in dit Corona tijdperk. Een mooie aanbieding! (tot 1 oktober)

Opgelet! Wie in deze nieuwe Corona-tijden aan zijn persoonlijke ontwikkeling wil blijven werken, of  zijn mensen en teams die kans wil geven, kan gebruik maken van een mooie aanbieding, die de ervaren coach en trainer Bert Overbeek heeft ontwikkeld. Deze aanbieding geldt tot 1 oktober; daarna kost het pakket 12o0 euro.

Voor 395 euro krijg je een pakket waardoor je inzicht in modern leiderschap enorm toeneemt. Hierin leer je als leider of manager je positie te bepalen in deze voortdurend veranderende tijden van digitalisering, diversiteit, virussen en klimaatbeperkingen. In dit zeer voordelige blended learning pakket krijg je:

-een e-learning programma over schakelend (switchend) leiderschap; een manier om vanuit een rustige basis jezelf en anderen te kunnen aansturen in deze woelige tijd;

-het boek ‘De schakelaar’, dat de toekomstige ontwikkelingen met je doorneemt en het leiderschap ertegen aan legt;

-een afsluitend coachinggesprek met Bert van liefst 2 uur, waarin je alle vragen kunt bespreken die modern leiderschap bij je oproepen. Dit gesprek kan in een wandelcoaching in de bossen bij Doorn of online (via Microsoft Teams).

Mocht je dieper willen gaan, dan kan je het pakket voor een meerprijs van 395 euro uitbreiden met een Birkman-test. Birkman meet niet alleen je kwaliteiten, maar tevens je behoeften en de oorzaken van je stressgedrag. Het past prima in de moderne inzichten over leren en het brein. Dan krijg je niet één maar twee coachingsessies. De test zelf wordt dan uitgebreid met je besproken. Deze uitbreiding is zeer geschikt voor hoger management.

Contact is op te nemen via pitcher.support@hetnet.nl

Bert is bekend van zijn werk in talloze grote organisaties in binnen- en buitenland, en van zijn managementboeken, waarvan er vier in de top 10 belandde. Zijn laatste boek ‘De schakelaar’ is een gids voor iedere 21e eeuwse leider, die een visie wil bepalen op de toekomst. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *