Wat doe je met slechte chefs? Het nieuwe boek van Bert Overbeek is uit!

IMG_1633Net uit: Bert Overbeek’s nieuwe boek ‘ Slechte chefs werk je weg’. In dit boek met een knipoog ontvouwt de schrijver strategieën voor medewerkers om slechte managers weg te krijgen. Uiteraard ook een zeer nuttig boek voor managers, die gaandeweg weer opgepept worden om hun meerwaarde te versterken. Het doel is organisaties te helpen om het niveau van hun leidinggevenden te verbeteren. Verkrijgbaar via dit adres: http://www.mijnmanagementboek.nl/shop/index.php/slechte-chefs-werk-je-weg-31345-www-mijnmanagementboek-nl.html 

Een aantal jaren geleden schreef Joep Schrijvers ‘Hoe word ik een rat?’ Een boek dat op ironische wijze managers hielp om rattengedrag te vertonen. En dat is gelukt: sommige leidinggevenden zijn echte ratten. Lang niet allemaal, natuurlijk. De meesten niet. Maar je zal het maar treffen dat jij er eentje tegenkomt.

En daarom is er dus ‘ Slechte chefs werk je weg’. De strekking is simpel: jij gaat er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat je slechte leidinggevende uit zijn functie wordt ontheven! En dit boek helpt je daarbij. Zo bewijs je jezelf en de organisatie een geweldige dienst. Want die heeft behoefte aan goed management. En goede managers bestaan echt!

In minder dan 120 pagina’s leer je op humorvolle wijze de pittige strategieen te doorgronden die je nodig hebt om zo’n geraffineerde rat uit zijn rol te krijgen. Via herkenbare praktijkvoorbeelden, biologische en neuropsychologische inzichten en met de hulp van de grote managementdenkers.

Het boek is kost  slechts € 14,50. Snel bestellen.

Bert Overbeek publiceerde bij uitgeverij Haystack ‘ Voer voor jonge bazen’ en ‘Goeroegetwitter’. 

1 thought on “Wat doe je met slechte chefs? Het nieuwe boek van Bert Overbeek is uit!”

Rick 8 jaar ago

Dit boek werd bij mij onder de aandacht gebracht door mijn Lesmateriaal Bedrijfspsychologie, echt een heerlijk boek, herkenbaar, en leerzaam!. Bedankt Bert!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *