Linked In en Jonge Bazen, gratis lidmaatschap

Door: Bert Overbeek Gepubliceerd op 26 jan, 2009 in de rubriek HRM, Kennismanagement, Verandermanagement

Opleiding

Boek van de week

Onze weblog heeft een community op LinkedIn, waarop in de toekomst meer en meer discussie zal verschijnen. Men kan daar kosteloos lid van worden. Doen. U vindt hier een link http://www.linkedin.com/groups?gid=99325&trk=hb_side_g

Wij nodigen jonge managers uit om zich aan te melden en discussies te openen over voor hen relevante onderwerpen. Oudere managers blijven op deze manier goed bij over wat bij jongeren leeft.

Om een beeld te krijgen van het type artikelen dat op www.jongebazen.nl verschijnt, kunt u ook het archief van Jonge Bazen raadplegen. U ziet dat woord bovenaan deze pagina staan in een rijtje van vier.

Tags: , , , ,

Uw reactie op deze bijdrage

  • Alle reacties die zich houden aan onze Code of conduct worden opgenomen.
  • Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Over Bert Overbeek en JongeBazen

IMG_4171Bert Overbeek is trainer, coach en interim manager, maar tegenwoordig kan je ook  zeggen: organisatiedokter en -innovator. Opgeleid door NS en Schouten en Nelissen, besloot Jongebazen-oprichter Bert Overbeek na 25 jaar loondienst om voor zichzelf te gaan werken.  Hij wilde zijn klanten meer op maat bedienen, de basis van zijn werk verdiepen en de kwaliteit van zijn werk vergroten en had het gevoel dat hij daarvoor onafhankelijk moest kunnen opereren.  Hij is er gelukkig van geworden. (Website met filmpje: www.pitchersupport.jimdo.com)

Redactie