Buitenkansje: coaching tegen zeer laag tarief!

De opleidingsbudgetten in organisaties zijn behoorlijk geslonken, waardoor veel management development- en andere ontwikkelingstrajecten ‘on hold’ komen te staan. In andere gevallen zijn organisaties en medewerkers aangewezen op ‘prefered suppliers’; grote organiseren met gestandaardiseerde opleidingen. Het zogenaamde maatwerk daar is meestal een aangepast standaardtraject. Zonde voor de mensen die echt maatwerk nodig hebben. Voor die groep heb ik dan ook iets bedacht. (Ik hoop dat de lezer het mij vergeeft dat ik hier een keer reclame maak voor iets moois dat ik te bieden heb. Het is vaak niet zo sympathiek om daar sociale media voor te gebruiken.) Als ervaren trainer en coach (zie mijn linkedin profiel) weet ik hoe je een coachingsresultaat kunt versnellen en toch van een hoge kwaliteit kunt laten zijn. Dus bied ik een mogelijkheid om twee keer een sessie van twee uur te doen over onderwerpen die voor de trainee relevant zijn. Leiderschap, omgaan met weerstanden in de groep, teambegeleiding, 

Het bedrag hiervoor is 400 euro (exc. BTW en reiskosten). Door mailverkeer vooraf, en achteraf kan de coachingsvraag zelf aangescherpt worden, waardoor je kunt besparen op het aantal sessies. Bovendien kan in de sessie gelijk de diepte in worden gegaan.

 

Er is ook nog een variant met de prachtige Birkmann-test, maar dan betaal je 150 euro meer. Voor dat geld krijg je wel een zeer gedetailleerd rapport van jezelf, waar je voor jaren iets aan hebt. Mocht je vrijblijvend informatie willen, laat me dat dan weten via pitcher.support@hetnet.nl Vermeld dan drie leerdoelen voor jezelf, zodat we de juiste benadering kunnen doen.

 

Bert Overbeek twittert op Goeroetweets. Zijn website met filmpje vind je hier: www.pitchersupport.com Op Linkedin kunt u lid worden van de JongeBazen groep.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *