Sex als medicijn tegen werkstress

Regelmatig lees je in de krant over de effecten van sex op werkstress. Een aantal van deze berichten en onderzoeken gelezen hebbende toch maar even melden: Er is geen beter medicijn tegen stress dan sex. Het haalt je uit de dagelijkse beslommeringen, en je mindset verandert er door.
Je kunt stress vergelijken met een overbelaste spier in je hersenen. Het beste dat dan werkt is niet doorpiekeren, maar eerst eens even afstand nemen. Dat lukt meestal niet gemakkelijk. Met sex, zo blijkt, komen mensen sneller los van de dagelijkse werkstress. Ook als ze aanvankelijk niet zo’n zin hadden.
Het effect ervan is zo verbluffend, dat het je gezond houdt en dat wij vinden dat we het toch even moeten melden. Een gezonde mens telt voor twee op de werkplek, nietwaar?

(Heeft u iets met Linked-In en met JongeBazen? Wordt dan lid van de Linked-In JongeBazen-groep. Zie ook http://www.jongebazen.nl/ongerubriceerd/linked-in-en-jongebazen/)

3 thoughts on “Sex als medicijn tegen werkstress”

A 13 jaar ago

Hè Já, introduceer het lunchwippen, is weer us wat anders als wandelen …

renzo 13 jaar ago

en wat kan seks ook een stress opleveren, als het net goed gaat, als een vrouw niet bevredigt raakt, als de jacht erop niet lukt etcetc.
Dat lees /hoor je nooit.
Vreemd

Bert Overbeek 13 jaar ago

Tja, Renzo, helaas is dat ook zo. En dan vluchten de mensen weer in werk. Overal stress (-:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *