Hilarische en leerzame workshop ‘Slaapverwekkend presenteren’!

310978_1767339123740_639546766_nVeel presentaties kunnen veel ‘sexier’. De workshop ‘Slaapverwekkend presenteren’ is dan ook een sexy workshop over presentatietechnieken met een knipoog. In de ochtend bespreek je vaardigheden om mensen in slaap te praten tijdens een presentatie. In de middag evalueren we deze vaardigheden en inventariseren we de dingen die een presentatie boeiend maakt. Daardoor leer je juist wat een erg goede presentatie is.

Deze hilarische benadering leidt ertoe dat je veel inzicht ontwikkelt in dat wat presentaties spannend maakt en wat presentaties slaapverwekkend maakt. Uiteindelijk leer je dus op een grappige manier om beter te presenteren. En daarbij zal je merken dat je van zo’n workshop meer opsteekt dan van al die ‘serieuze’ workshops, waar de lach ontbreekt.

De prettige en informele, maar interessante workshop wordt gegeven door Aubrey Snell en Bert Overbeek. Aubrey is een theatertalent. Ze speelt saxofoon,  treedt veel op en is specialist in de nonverbale kant van presentaties. Ze zal kijken naar je lichaamstaal en daar feedback op geven. Direct, en recht voor zijn raap. Maar respectvol. De saxofoon gebruikt ze om je handige tips te geven over presenteren. Dit geeft deze presentatie een extra dimensie, net als haar praktische oefeningen.

Bert is al 20 jaar bedrijfstrainer en –coach, en deskundige op leren, veranderen en het brein. Hij geeft lezingen en begeleidde talloze MD-trajecten. Hij schreef bovendien de boeken ‘Het Flitsbrein’, ‘Mannen en/of vrouwen’, ‘Voer voor jonge bazen’ en ‘Goeroegetwitter’.

De workshop wordt gegeven op 3 juni 2016 in het Amersfoortse stadscafé De Observant van 9.30 tot 17.00. De prijs is 195 euro, excl BTW en locatiekosten. Je meldt je aan via pitcher.support@hetnet.nl

Website Aubrey Snell: www.aubreysnell.com

Website Bert Overbeek: www.pitchersupport.jimdo.com

 

3 thoughts on “Hilarische en leerzame workshop ‘Slaapverwekkend presenteren’!”

Petra 8 jaar ago

“De workshop wordt gegeven op 27 september 2013 in stadscafé De Observant van 9.30 tot 17.00. De prijs is 195 euro, excl BTW en locatiekosten.”

Kennelijk weet iedereen waar dit stadscafé te vinden, behalve ik…….

Antwoord op Petra
Bert Overbeek 8 jaar ago

Sorry, Petra, het gaat om het stadscafé in Amersfoort.

Niels van der Stappen 8 jaar ago

Leuke uitnodiging! Goede opzet, lijkt me. Zouden ze vaker moeten doen!
Ik wens alle deelnemers een leuke en leerzame dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *