Schitterend aanbod voor leiders, managers en trainers/coaches

Een schitterend zomeraanbod voor leiders, managers, trainers en coaches of mensen die dat willen worden. Voor 275 euro (excl BTW) heb je deze zomer een boek over het leiderschap van heden en toekomst, een e-learning programma en één sessie van 2 uur. Basis voor dit pakket is het boek ‘De schakelaar’, dat switchend leiderschap introduceert. (https://futurouitgevers.nl/portfolio/de-schakelaar/)

Deze uitdagende stijl van leiderschap past op alle situaties van deze tijd en de komende decennia. Of het nu om digitalisering gaat, diversiteit/inclusiviteit, virussen die ons lam leggen of de vraag hoe je kunt ondernemen en aansturen in een wereld die steeds meer rekening houdt met klimaatverandering.

(De coach is Bert Overbeek, tevens schrijver van een aantal top 1o-managementboeken. Hij heeft 42 jaar ervaring met talloze doelgroepen, een kwaliteit op zich, in meer dan 60 organisaties, waaronder de NS, Flora Holland, Heineken, het Openbaar Ministerie, Henkel Duitsland en meerdere energiebedrijven.)

Tegen betaling is dit ontwikkelingspakket ook nog uit te breiden met het diepgaande Birkman persoonlijkheidsonderzoek. Met dit pakket maak je zeker een verdiepingsslag. Voor informatie (vrijblijvend) of bestelling: pitcher.support@hetnet.nl

 

2 thoughts on “Schitterend aanbod voor leiders, managers en trainers/coaches”

Anita 1 jaar ago

En waar vind ik dat aanbod?

Antwoord op Anita
Bert Overbeek 1 jaar ago

In het artikel. Boek, e-learning en coachingssessie, informatie via: bert_overbeek@hotmail.com of pitcher.support@hetnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *