Schitterend aanbod voor leiders, managers en trainers/coaches

Een schitterend zomeraanbod voor leiders, managers, trainers en coaches of mensen die dat willen worden. Voor 275 euro (excl BTW) heb je deze zomer een boek over het leiderschap van heden en toekomst, een e-learning programma en één sessie van 2 uur. Basis voor dit pakket is het boek 'De schakelaar', dat switchend leiderschap introduceert. (https://futurouitgevers.nl/portfolio/de-schakelaar/)

Deze uitdagende stijl van leiderschap past op alle situaties van deze tijd en de komende decennia. Of het nu om digitalisering gaat, diversiteit/inclusiviteit, virussen die ons lam leggen of de vraag hoe je kunt ondernemen en aansturen in een wereld die steeds meer rekening houdt met klimaatverandering.

(De coach is Bert Overbeek, tevens schrijver van een aantal top 1o-managementboeken. Hij heeft 42 jaar ervaring met talloze doelgroepen, een kwaliteit op zich, in meer dan 60 organisaties, waaronder de NS, Flora Holland, Heineken, het Openbaar Ministerie, Henkel Duitsland en meerdere energiebedrijven.)

Tegen betaling is dit ontwikkelingspakket ook nog uit te breiden met het diepgaande Birkman persoonlijkheidsonderzoek. Met dit pakket maak je zeker een verdiepingsslag. Voor informatie (vrijblijvend) of bestelling: pitcher.support@hetnet.nl

 

Kom met uw praktijkervaringen op het terrein van managen en organiseren

Deel uw kennis, schrijf 3 columns of artikelen en ontvang een gratis pro-abonnement (twv €200)

Word een pro!

SCHRIJF MEE >>

Anita Pijnappels
Lid sinds 2019
En waar vind ik dat aanbod?
Diederik Steeman
Lid sinds 2019
In het artikel. Boek, e-learning en coachingssessie, informatie via: bert_overbeek@hotmail.com of pitcher.support@hetnet.nl