Over www.jongebazen.nl

 

De weblog www.jongebazen.nl is een weblog van leidinggevenden in de leeftijd van 25 tot 35, en tevens nuttig voor studenten, want er zal veel over praktijkervaringen worden gesproken. Jongebazen wil een podium zijn waarop niet alleen de successen en schitterende CV’s worden geetaleerd. Daar heeft alleen de schrijver wat aan. Veel interessanter (en vaak leuker) is het schrijven over twijfels, bloopers en complicaties die jonge (en oude bazen) tegenkomen of -kwamen in het prachtige managementvak. Hieronder meer informatie.

 

 

De weblog www.jongebazen.nl is een weblog van leidinggevenden in de leeftijd van 25 tot 35, en tevens nuttig voor studenten, want er zal veel over praktijkervaringen worden gesproken.  De weblog is een partnerlink van de hier rechts genoemde weblogs en van Managementsite.  

Tot eind maart 2006 zal gezocht worden naar de passende vorm. Er is in zekere zin dan ook sprake van een pilot. www.jongebazen.nl is erop gericht mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.  

Jongebazen kent vier rubrieken en nodigt de lezers van harte uit om te reageren en bijdrages te sturen naar pitcher.support@hetnet.nl We houden ons het recht voor om reacties en stukken die zich niet houden aan de code of conduct van www.managementsite.net niet te plaatsen. 

De rubrieken dan.

‘Jongebazen’ is de algemene rubriek, waar alle mogelijke artikelen staan die jonge managers raken. In ‘Gasthuis’  worden ingezonden reacties geplaatst, bij voorkeur niet te lang. Scroll-lengte is het streven, al willen we niet dat daarmee de inhoud geweld wordt aangedaan. Dan maar iets langer. Kort blijft echter het streven.  

In ‘Lastig’ vind je jonge en zelfs oudere bazen die lastige praktijksituaties beschrijven in de vorm van een case. Het spreekt vanzelf dat u uw case kunt insturen. ‘MD-wel-en-wee’ gaat over de wereld van opleiding, training en coaching, oftewel management development. Hier is ruimte voor meningen over gangbare MD-programma’s in organisaties.  

‘Trage stromen’ is bedoeld voor zaken uit politiek en bedrijfsleven die veel te traag gaan en uiteindelijk veel sneller kunnen. Als je iets signaleert dat hier in past, dan bent u uiteraard van harte welkom.  

Wij rekenen op je actieve deelname aan de weblog en verheugen ons op spattende en spannende artikelen en columns, die zich niet storen aan dat wat in de mode is. En oh ja, doel is om van de beschreven fouten te leren!

 

5 thoughts on “Over www.jongebazen.nl”

lara 17 jaar ago

Jongebazen tot 35?! Ik dacht dat ik al een “oude rot”was met mijn 35 jaar. Wellicht omdat de gemiddelde leeftijd exclusief directie rond de 28 ligt…

Bert Overbeek 17 jaar ago

35 is niks joh. Een broekie!

Bert Overbeek 17 jaar ago

Nou, OK, dan: 35 is jong belegen.

Patrick Spits 17 jaar ago

Beste Bert,

Jonge bazen is voor iedereen die jong van geest is en openstaat voor puurheid en echt zijn !

Ik doe mee ! Chapeau en kom een pilsje drinken in Maastricht

Groeten,

Patrick Spits

Björn van Vliet 17 jaar ago

Patrick, ik sluit me daar bij aan, leeftijd zegt niet alles 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *