Wilt u Berts nieuwsbrief ontvangen?

Bert verzendt geregeld mededelingen en nieuwsbrieven met betrekking tot zijn weblogs www.bertblog.nl en www.jongebazen.nl en zijn adviesbureau Pitcher Support. Mogelijk staat u niet op de verzendlijst en wilt u daar toch op. Een mailtje naar bert_overbeek@hotmail.com volstaat.  Deze vandaag verzonden nieuwsbrief geeft u een beeld.

De zomer heeft ons lekker te pakken. Ik vraag me af wie de energie nog heeft om achter zijn computer te gaan zitten om weblogs te bekijken. Misschien alleen om de warmte te ontvluchten. Wat kun je verwachten als je dat doet?Op www.bertblog.nl gaat het veel over de zee. Wie de artikelenreeks volgt ziet dat de zee een aantal weken in het middelpunt staat. De onhandigheid van mannen in het huishouden komt ook aan bod. En het feuilleton over Joden en Arabieren in Cordoba loopt ook door.

Op www.jongebazen.nl de vraag of het wel goed is dat managementposities steeds vaker door juristen en ‘procesdenkers’ worden ingevuld. Verder het dilemma: coaching of van omgeving veranderen? Bovendien vraagt Jonge Bazen zich af of je je collega wel mag laten vallen.

Pitcher Support, mijn trainings- en coachingsbedrijf, gaat goed. Nieuwe klanten in Nuon, Asepta Delft en Achmea Facilitair. Bovendien lopen er trajecten voor Heineken Nederland, de Bloemenveiling Aalsmeer en het Holland Casino. Voor informatie over trajecten bel je 06-54 64 66 21. Zie ook www.pitchersupport.nl

Tenslotte nog een paar leuke zaken. Ik ben met de VVV in Zwolle overeengekomen om een ‘kroeggedichtentocht’ te schrijven. Het wordt een mooie, door de VVV uitgegeven brochure die mensen langs de cafe’s van Zwolle leidt.
Ook komt er op de Harderwijkse boulevard een gedicht van mijn hand op steen te staan. En tenslotte is er dan nog de schrijfcursus die ik vanaf september in Het Klooster in Harderwijk ga geven.

Met vriendelijke groet, Bert Overbeek 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *